Hip, vlot & gekleed, ook als je zwanger bent!

0
1127

Innana is voor alle zwangere vrouwen met stijl. In de loop der jaren is Innana een fenomeen geworden in de binnenstad van Eindhoven. Een mooie en stijlvolle boutique, midden in het moderne centrum van de stad. Hier zorgen wij er voor dat zwangere vrouwen al meer dan 22 jaar met passie worden aangekleed. Wij doen ons uiterste best om elke vrouw tijdens de zwangerschap er hip, vlot en gekleed uit te laten zien. Met onze hippe Positie & Zwangerschapskleding lukt dat gegarandeerd!

Als je de winkel aan de Nieuwstraat bezoekt, word je direct verrast door een trendy en betaalbare collectie positiekleding. De stijl loopt uiteen van stoer tot klassiek en van jeans tot zakelijk. Je kunt er onmiddellijk je ‘modehartje’ ophalen. Het Innana team staat voor je klaar om je te adviseren welke zwangerschapsoutfit het beste bij je past.

Voor elke gelegenheid of voor elk doel hebben we een passende (zwangerschaps) outfit. Zo kan je er echt altijd leuk uit zien. Bijvoorbeeld een hippe outfit voor de feestdagen. Mooie glitterjurkjes, trendy kokerrokken en vrouwelijke tops. Moet je (nog) niet aan de feestdagen of andere gelegenheden denken? Dan hebben wij lekkere comfy outfits met mooie vesten, stoere shirts en fashionable broeken.

Onze collectie bestaat uit alle kwaliteitsmerken waaronder Mum of the World, 9fashion, Isabella Oliver, Supermom, Mama Licious, Love2Wait, Ripe, Queen mum, Noppies, Fragile en een uitgebreide collectie ondermode. Een ding is zeker: bij ons slaag je 100% zeker. Kom je langs?

“Zwangerschapskleding voor elke stijl en gelegenheid”