Reparatie en onderhoud van motoren en scooters. Dat is waar wij goed in zijn.

0
760

Wie zijn motor of scooter met de allerbeste zorg wil omringen, kan niet onder Damen Motoren heen. Banden wisselen, accu vervangen of gewoon een lampje stuk? In onze uiterst moderne en goed uitgeruste werkplaats zorgen wij voor een perfecte afhandeling. En dat voor een eerlijke prijs!

Onze moderne, zeer schone en lichte motor en scooter werkplaats is voorzien van de modernste gereedschappen en machines zodat wij uw kostbare machine in topstaat kunnen brengen en houden. Daar waar nodig maken wij gebruik van originele fabrieksgereedschappen (special tools) om snel en goed de benodigde reparaties uit te kunnen voeren. Voor het vervaardigen van diverse onderdelen (defect of voor custom parts) beschikken wij over een draai- en freesbank, boormachines, polijstmachines straalkast compressor MIG, TIG , MMA en autogene lasapparatuur. Zo hoeven wij klanten feitelijk nooit teleur te stellen.

“Wij begrijpen uw passie voor uw motor en houden ‘m graag in topconditie.”

Moderne motoren kunnen niet meer zonder diagnose- en afstelapparatuur o.a. voor uitlezen, resetten en instellen servicegegevens. Wij maken gebruik van TEXA diagnose-apparatuur en CO meting. Hiermee kan een breed scala aan merken en handelingen /afstellingen worden verricht.