Zo maakt u uw huis levensloopbestendig

0
606

Comfortabel wonen betekent dat uw leefomgeving prettig is. En dat uw woning van allerlei gemakken is voorzien zodat het dagelijkse huishouden met plezier kan worden gedaan. Met het ouder worden kunnen sommige handelingen lastiger worden. Denkt u maar eens aan douchen, uit bad komen, bukken in de keuken, of simpelweg de post van de deurmat oprapen. Stuk voor zaken die het leven in uw zo vertrouwde omgeving ineens lastiger maakt.

Thuiscomfort is er om u van dienst te kunnen zijn. Daarom willen wij graag met u in gesprek over mogelijke aanpassingen in uw huis. Van het plaatsen van een stoellift tot het aanpassen van de toilethoogte, samen met u bekijken we wat voor u relevant is. Dat doen wij – als kennismaking en een eerste oriëntatie met een persoonlijk advies – uiteraard gratis voor u. Onze expertise van meer dan 40 jaar, kan u hierbij van pas komen.

“Klaarmaken voor de ‘nieuwe’ toekomst, maak uw woning levensloopbesteling”

Waar eerst de verantwoordelijkheid veel meer bij de overheid lag, komt deze nu meer bij de burger zelf te liggen. Een levensloopbestendige aanpassing van uw woning komt op termijn meer en meer voor eigen rekening. Immers, de overheid is meer terughoudend in het verstrekken van subsidies en op termijn lijken deze helemaal te verdwijnen. Om zelfstandig te kunnen blijven wonen in uw eigen huis, zijn soms aanpassingen nodig. Zowel groot als klein. Thuiscomfort helpt u graag om deze aanpassingen te kunnen realiseren. Bij Thuiscomfort B.V. gaat het vooral om praktische bruikbaarheid. En waar dit gecombineerd kan worden met luxe, is dat uiteraard ook mogelijk. Wij van Thuiscomfort B.V. bieden u een aanspreekpunt voor al uw vragen. Neem vrijblijven contact met ons op!