Voor het beste woonadvies op maat!

0
672

Vindt u ook lastig om uw smaak om te zetten in de aankleding van uw interieur? Goed interieuradvies kan helpen om met nieuwe inzichten uw nieuwe interieur aan te kleden. Juist de combinatie van een doordachte indeling, de juiste afstemming van de meubelen, het kleurgebruik en de verlichting en accessoires maken dat u met het advies van een professional krijgt wat u voor ogen heeft!

In een geheel vrijblijvend interieuradvies ligt dan ook een groot deel van de kracht van Wijnen Wonen. In de showroom heeft men niet alleen alle gelegenheid voor vrijblijvend interieuradvies. Medewerkers die daadwerkelijk weten waarover ze praten staan u graag terzijde. Uiteindelijk gaan we met u om tafel om de interieur ideeën voor uw woonkamer uit te werken. Bij deze sessie maken we gebruik van verschillende kleurstalen, stoffen en materialen om alle wensen te bespreken en uit te werken in een concreet idee.

“Al 90 jaar ervaring om spraakmakende en persoonlijke interieurs samen te stellen.”

Het interieuradvies houdt niet op binnen de muren van de showroom. Ervaren adviseurs werken indien gewenst uw interieur ideeën uit in een gedetailleerd interieurplan. Dat kan pas optimaal na een bezoek aan uw wning en een volledige inventarisatie van de wensen van de bewoners. Een schat aan ervaring, een brede kijk op wat er mogelijk is, een grote dosis creativiteit en natuurlijk de omvangrijke Wijnen Wonen collectie staan garant voor een woonomgeving die voor iedere relatie uniek is. In de afgelopen 90-jaar heeft Wijnen Wonen talloze woningen van een spraakmakend en persoonlijk interieur voorzien.