Een realistische blik op uw nieuwe keuken met een 3D fototekening

0
696

Een nieuwe keuken, badkamer of een compleet nieuw interieur start met een goed concept waarin uw (woon)wensen optimaal zijn vertaald. Interveld interieurwerken weet als geen ander om dit op een professionele wijze te visualiseren in een realistische 3D fototekening. Desgewenst worden uw wensen vertaald naar een 3D interieurschets en de daarbij behorende tekeningen. Op deze tekeningen kunt u tot in detail de uitwerking van het project zien. Zo krijgt u een realistisch beeld van het einddoel.

“Uw woonwensen optimaal vertaald? Interveld interieurwerken maakt voor u een realistische 3D fototekening.”

We bekijken zorgvuldig de technische mogelijkheden en de eventuele planning van het project. De besproken ideeën worden uitgewerkt in een concept. Mocht u nog aanvullingen hebben, dan passen wij het ontwerp aan. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte die aansluit op alle gemaakte afspraken en wensen. Bent u tevreden? Dan kunnen we uw project gaan inplannen en tot productie overgaan. Op deze wijze weten wij een grondige en realistische voorbereiding om te zetten in een optimaal resultaat! Op afspraak komen we uw project monteren. Alle onderdelen worden met aandacht vervoerd en geplaatst.

Een grondige en realistische voorbereiding, voor een optimaal resultaat!

Het monteren van maatwerk neemt vaak veel tijd in beslag, omdat we perfectie hierin nastreven. Daarom biedt Interveld ook garantie en vervolg service aan. Dit wordt per project duidelijk besproken en u en bij twijfel mag u altijd contact opnemen.