Zin in een onvergetelijk feestje?

0
819

BOOM events zoekt continu naar nieuwe, unieke mogelijkheden voor wat betreft activiteiten, locaties, entertainment, catering, enzovoorts. Bent u op zoek naar een unieke beleving voor uw organisatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op.

Zo bieden wij een unieke Escape Game aan : the suitcase. Net als jij denkt dat je de code van de koffer ontrafeld hebt begint het spel pas….

Het populaire escape room concept maar dan aan tafel. Jullie zijn in het bezit van het geheime koffertje van madam Butterfly. Met behulp van mysterieuze tips en of aanwijzingen in de koffer, een gezond stel hersens, samenwerking en creativiteit proberen jullie niet alleen de koffer open te krijgen maar ook de inhoud te ontmaskeren om zo uiteindelijk de inhoud van de kluis binnen te halen. Lukt dit binnen de gestelde tijd en is jouw groep de eerste… dan zijn jullie de winnaars!

BOOM events organiseert de gezelligste uitjes op elke locatie in Nederland en zelfs in het buitenland. Wij hebben eigen activiteiten en spellen ontwikkeld die uitermate geschikt zijn voor groepen, zowel particulier als zakelijk. Deze activiteiten kunnen op iedere gewenste locatie plaatsvinden, dus ook op uw eigen locatie of een locatie naar keuze.

“Altijd een gezellig uitje; zowel particulier als zakelijk.”

Wij werken samen met een aantal partner horeca locaties, waar wij hele interessante arrangementen kunnen aanbieden. Zo kunt u de door u gewenste activiteit combineren met bijvoorbeeld een lunch, diner en/of borrel. BOOM events zorgt graag voor een onvergetelijke dag, waarbij plezier en gezelligheid voorop staan.