Groot feest of evenement? Huur een professionele toiletwagen!

0
988

Niets vervelender bij een groot feest of evenement dan onvoldoende capaciteit op het gebied van persoonlijke hygiëne. Vaak hebben feestlocaties geen of ontoereikende capaciteit als het aan komt op toiletten. Wij beschikken over toiletwagens van klein naar groot. Zo is er altijd een passende oplossing beschikbaar.

Een toiletwagen is bij OTMA betaalbaarder dan u wellicht denkt. We hanteren scherpe prijzen, overzichtelijke afspraken en verlenen een uitstekende service. We verhuren uitsluitend schoon, hygiënisch en kwalitatief hoogwaardig materieel zodat u altijd goed voor de dag komt.

Heeft u tevens een gebrek aan koelruimte? Dan is een van onze koelwagens de passende oplossing. U kunt zowel drank als etenswaren gekoeld bewaren. De koelwagen is voorzien van een geïsoleerde wand aan de binnenzijde en sluit door middel van koelcel deuren. Door middel van een koelaggregaat wordt een optimale temperatuur bereikt en behouden.

“Een frisse en schone omgeving voor uw gasten”

OTMA Verhuur is gespecialiseerd in het verhuren van toiletwagens, plaszuilen, koelwagens en aanhangwagens. Zowel zakelijk als particulier kunnen wij u helpen. Wij richten ons op de verzorging van feesten en evenementen. Levering en plaatsing van de wagens gebeurt professioneel door de chauffeurs van OTMA. Het is ook mogelijk om de wagens zelf bij ons af te halen of te retourneren. Geef dit door bij uw aanvraag!