Uitgebreide collectie schotelantennes voor uw camper of caravan

0
695

Wie droomt er nu niet van? Heerlijk op vakantie in je nieuwe caravan of camper met de luxe van je favoriete TV-programma’s onder handbereik. Met een schotelantenne wordt dit mogelijk. Wij leveren losse schotelsystemen of volautomatische schotels die vast op het dak worden gemonteerd.

Met een showroom van 3000 m2 waarin caravans en campers van de topmerken Knaus, Tabbert, Weinsberg en T@B staan gepresenteerd, is Vinken het aangewezen adres om de juiste keuze te maken.

Maar met alleen het kopen van een tent, camper of caravan bent u er vaak nog niet. Wie recreëert in de vrije natuur of op de camping heeft daarvoor een kampeeruitrusting nodig. Afhankelijk van uw wensen kan deze uitrusting variëren van redelijk beperkt tot zeer uitgebreid.

Bij Vinken kunt u terecht in een uitgebreide campingshop van ca. 400 m2 waar u een bijzonder ruim assortiment producten vindt dat in alle behoeften voorziet. Zowel voor de budget vakantievierder als voor de veeleisende caravanbezitter die ook tijdens de vakantie prijs stelt op luxe en comfort. Van kampeerstoel tot kookgerei en van alle benodigdheden en informatie om op uw vakantieadres televisie te kunnen kijken. Verder hebben wij een uitgebreid assortiment aan barbecues, van eenvoudig tot luxe. Of zelfs een professionele buitenkeuken behoort tot de mogelijkheden.

“Onze webshop biedt de mogelijkheid om producten bij u thuis te leveren!“

Overigens kunt u bijna alles ook bestellen in onze webshop. Vanaf € 100,- bezorgen wij de producten gratis bij u thuis! Vinken & kamperen; de ideale match!