Onderneem actie bij een dreigend pensioentekort

0
666

Pensioentekort? Ontvang een helder advies van Van Vaalen Pensioen & Verzekeringen. Een pensioentekort ontstaat eerder dan u denkt. Er zijn legio zaken die een pensioentekort veroorzaken. Denk hierbij aan een tekort aan dienstjaren, een pensioenbreuk, een pensioen dat niet wordt geïndexeerd, uitruil van het pensioen, vervroegd met pensioen gaan of een echtscheiding. Al deze zaken kunnen een negatieve invloed hebben op uw uiteindelijke pensioen.

Een dreigend pensioentekort, een helder advies van Vaalen Pensioen & verzekeringen.

Natuurlijk wilt u ook onbezorgd van uw oude dag genieten en daarom is het goed om uw eigen persoonlijke situatie grondig tegen het licht te houden. Een goede inventarisatie laat zien hoe u uw pensioenvoorziening het beste regelt. En hoe u uw mogelijke pensioentekort aanvult.

U berekent eerst uw pensioentekort. Daarna bekijken we samen hoe u uw pensioentekort kunt aanvult en, wellicht fiscaal aantrekkelijk, een extra kapitaal kunt opbouwen voor uw verdiende oude dag.

“Van Vaalen Pensioen & Verzekeringen adviseert u graag en grondig.”

Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u een eventueel pensioentekort effectief aanvullen. In een persoonlijk gesprek adviseren wij u graag!