Met een grafmonument houdt u de herinnering levend

0
687

Velen vinden het prettig om na het verlies van een dierbare terug te kunnen keren naar een plek waar het fijn is om herinneringen op te halen. Meeuws en Verspeek uitvaartverzorging verzorgt in overleg met u grafmonumenten en gedenktegels. Deze zijn volledig naar eigen wens samen te stellen hetgeen resulteert in een uniek ontwerp. Voor de productie en het ontwerp, werken wij samen met een gerenommeerde partij die al bijna 100 jaar gespecialiseerd is in het vervaardigen van maatwerk in natuursteen. Hierdoor bent u verzekerd van een met liefde geproduceerd grafmonument of gedenktegel. Een prettige gedachte!

“Een volledig naar eigen wens samengesteld grafmonument ligt bij ons in vertrouwde handen.”

Wij adviseren en helpen u bij het samenstellen van een grafmonument. Deze wordt vervolgens geproduceerd en geplaatst door Stassar B.V, te Helmond. Bij dit bedrijf is een grote voorraad natuursteen aanwezig wat wordt bewerkt met een modern machinepark. Tevens beschikken zij over vaklieden die het handmatig steenhouwer vak nog echt beheersen. Het productassortiment is zeer veelzijdig en van oudsher zijn zij bekend met de markt. Er is een enorme hoeveelheid monumenten op voorraad wat zorgt voor een snelle levertijd en een aantrekkelijke prijs. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid het monument samen met u te ontwerpen om het vervolgens snel en vakkundig te laten plaatsen.

“Het grafmonument wordt handmatig vervaardigd door steenhouwers die dit vak nog echt beheersen’”

Kortom, wie een kwalitatief hoogwaardig grafmonument wenst dat met liefde en passie voor het vak vervaardigd is, kan bij ons een uitstekend advies krijgen om te komen tot het gewenste resultaat!