Het belang van een gedegen taxatie

0
786

Gaat u een hypotheek afsluiten of wijzigen? Is er sprake van een echtscheiding of successierechten bij het nalatenschap? Of heeft u bezwaar tegen uw WOZ waardering? Een taxatie van uw onroerend goed is dan essentieel. Voor welke reden u een taxatie dan ook nodig heeft, kunnen wij u goed en professioneel van dienst zijn. Wijnen Vastgoed heeft met Kees Wijnen een gecertificeerd Makelaar-taxateur o.z in dienst die bovendien is ingeschreven bij Vastgoedcert in de kamer Wonen/MKB en de kamer WOZ. Hij is een erkend specialist en kan een taxatierapport voor u opstellen voor diverse doeleinden.

“Een professionele taxatie van uw onroerend goed is de basis die kan worden gebruikt voor vele doeleinden.”

Sinds enkele jaren is Kees Wijnen van Wijnen Vastgoed ook ingeschreven bij Vastgoedcert in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed. Dus ook voor taxaties voor bedrijfsmatig vastgoed kunt u voortaan terecht bij Wijnen Vastgoed. Het taxatierapport stellen wij zorgvuldig en deskundig op. De taxateur draagt de verantwoordelijkheid voor de juistheid van het rapport. Na ontvangst van de opdracht tot taxatie maken wij een afspraak met u om het object op te nemen. Hierna werken we alles uit in een taxatierapport, dat we u binnen enkele dagen toesturen. Uiteraard kunt u bij Wijnen Vastgoed ook terecht voor alle overige waarderingsvraagstukken met betrekking tot uw woning of bedrijfsruimte.

“Ook voor bedrijfsmatig vastgoed kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.”

Een professionele taxatie waarmee u een stap verder komt, dat is waar Wijnen Vastgoed u gegarandeerd mee van dienst kan zijn. Informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak.