Maak van uw bruiloftsfeest een onvergetelijk moment

0
686

Een speciaal moment voor u en uw partner. Uw bruiloftsfeest moet er een zijn om nooit meer te vergeten. Van het moment van binnenkomen tot het moment van vertrek, u en uw gasten horen werkelijk niets tekort te komen. Bij Heidehof in Someren-Heide kunnen wij uw bruiloftsfeest van A tot Z verzorgen waarbij we maar een doel voor ogen hebben: u en uw gasten een onvergetelijke dag bezorgen!

Onze feestzaal is modern en compleet ingericht met onder andere een groot beweegbaar podium, perfecte geluidsinstallatie en mogelijkheid tot een lichtshow. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren op het gebied van entertainment (boekingen zoals DJ’s, orkest, bands, etc.) Neem vrijblijvend contact met ons op om van uw bruiloftsfeest een onvergetelijk feest te maken.

“Ja, ik wil!”

Gelegen in het landelijke Brabantse Someren-Heide vindt u “Heidehof”. In het rond 1920 ontstane Someren-Heide, ook bekend als ” De Hei”, voelt iedereen zich op zijn gemak. Het dorp heeft ca. 1500 inwoners. Wij, Familie Limpens, zijn sinds augustus 2001 uitbater van “Heidehof” en hebben reeds vele gasten mogen verwelkomen in ons sfeervolle restaurant, feestzalen en in onze cafetaria. Samen met onze medewerkers proberen wij altijd het beste voor u te bieden; aankleding, bediening en uiteraard het eten en drinken worden tot in de puntjes verzorgd.