Een onvergetelijke BBQ organiseren is makkelijker dan u denkt

0
716

Gezelligheid kent geen tijd. Bent u het daar ook mee eens? Dan is het goed om te weten dat er bij de organisatie van een BBQ een partij is die u heel veel tijd kan besparen. Zodat u zich kunt richten op een gezellige, feestelijke BBQ met uw vrienden, familie of kennissen.

Bij Van Mierlo Vlees kunt u met zorg samengestelde BBQ-pakketten bestellen. Uiteraard gebruiken we alleen het beste vlees en de lekkerste kruiden die speciaal zijn afgestemd op het BBQ-en. Vanaf 10 personen krijgt u van ons een gas-BBQ in bruikleen. Aan het eind van het feestje hoeft u deze niet schoon te maken, dat doen wij voor u. Gemak en ontzorging gaan hierbij hand in hand zodat u werkelijk kunt genieten van een zorgeloze BBQ!

“Een zorgeloze BBQ met kwaliteitsvlees is gegarandeerd een succes!”

Van Mierlo Vlees komt bij minimaal 10 personen de spullen gratis brengen en ophalen in een aantal geselecteerde plaatsen. Dat doen wij ook op zondag.

Een BBQ-pakket is bij ons altijd compleet. Dus afhankelijk van het gekozen pakket inclusief 5 stuks vlees per persoon verdeeld over 6 vleessoorten (bijvoorbeeld hamburger, BBQ-worst, gemarineerde speklap, Filet pomodori, gemarineerde kipfilet en lemon spies(kip). Daarnaast leveren we 3 verschillende soorten saus en verse salades plus stokbrood met kruidenboter en bestek. Vraag bij ons een offerte aan en start met de voorpret. Wij zorgen voor de rest!