Zet de lampen vast aan voordat u thuis komt

0
721

Uw lampen alvast aan zetten terwijl u nog in de auto zit? ETB Willem Bos verzorgt het professioneel en grondig. Domotica (huisautomatisering) staat voor de communicatie tussen onder meer elektrische apparaten en toepassingen in uw woonhuis en of bedrijfsruimte, met als doel om deze te besturen. Met deze verrassend betaalbare oplossing kan bijvoorbeeld verlichting, ventilatie, verwarming, alarm, telefonie (telefooninstallaties) TV en datanetwerken worden bestuurd. De aanleg en het ontwerp vergt een goede en zeer grondige voorbereiding met veel en uitgebreid overleg tussen gebruiker en ontwerper/installateur.

ETB Willem Bos heeft een team van domotica-specialisten in dienst voor het ontwerpen en aanleggen van uw op maat gemaakt domotica-installatie.

Wij verzorgen dat volkomen merkonafhankelijk omdat wij een erkend KNX-member zijn. KNX is een standaard technologie die door meer dan 200 verschillende fabrikanten gebruikt wordt. Daardoor kunnen alle producten met elkaar communiceren aangezien ze allemaal met hetzelfde besturingssysteem werken.

TB Willem Bos beschikt over een domotica showroom waarin wij de diverse mogelijkheden kunnen tonen die een domotica-installatie zou kunnen bevatten.

Zoekt u een betrouwbare partner op domotica-gebied? ETB Willem Bos adviseert u graag!