Moeilijk bereikbare plaatsen bereikbaar maken? Huur een verreiker!

0
634

Op bouwplaatsen is het aan de orde van de dag: lastig bereikbare plaatsen waar toch materialen van- en naartoe moeten worden verplaatst. Bij dit soort situaties biedt een verreiker uitkomst. Wij verhuren verreikers voor de bouw, industrie of bij agrarische bedrijven in de omgeving van Heeze – Eindhoven. Bedrijven in deze regio kiezen vaak voor Schepens kraanverhuur, specialist in de verhuur van hoogwerkers.

Een verreiker is een multifunctionele machine waarmee u vooral op bouwplaatsen zware producten op moeilijk bereikbare plaatsen kunt neerzetten. De verreiker kan worden vergeleken met een vorkheftruck. Het verschil is dat een verreiker in ruw terrein te gebruiken is en een heftruck meestal niet. Op een verreiker zit een telescooparm die met gemak veel hoger komt dan een gemiddelde vorkheftruck. Twintig meter is geen uitzondering. Hiermee kan hij zijn lepels of bak naar voren, achteren, omhoog en omlaag bewegen. Een verreiker heeft, zoals zijn naam al doet vermoeden, een relatief groot bereik. Hij kan hoog en ver komen met zijn lepels of bak en dat is handig wanneer men niet helemaal op de plaats kan komen waar een voorwerp moet komen te staan of weggehaald moet worden.

“Het hefvermogen van een verreiker bedraagt maximaal 5000 kg.”

Voor de huur van een verreiker bent u bij Schepens aan het juiste adres. U heeft de keuze uit een ruim aantal vaste of roterende verreikers van gerenommeerde merken. Wij werken uitsluitend met de beste producten en de beste merken. Het bereik van deze kwaliteitsmachines varieert van 6 meter tot maar liefst 50 meter. Het hefvermogen van een verreiker bedraagt circa 5000 kg.