Professionele & veilige sloop van uw kas

0
793

Wilt u uw kas laten slopen? Loonbedrijf Kusters helpt met het professioneel demonteren van (oude) kassen. Hoewel slopen op het eerste gezicht wellicht makkelijk lijkt, komt er heel wat bij kijken om een kas efficiënt en conform de regelgeving te demonteren.

Onze vakbekwame specialisten werken met de grootste precisie, mede dankzij de jarenlange ervaring op dit gebied. Inmiddels heeft Loonbedrijf Kusters tal van kassen professioneel gesloopt. Hierdoor kunnen we exact inschatten hoeveel tijd de sloop kost en kunnen we met de benodigde mensen en machines aan de slag. Vanzelfsprekend werken we grondig en netjes en zorgen we er voor dat de grond schoon wordt opgeleverd.

Het unieke is dat de gesloopte kassen weer worden hergebruikt, we slopen dus met alle precisie. Zeker als uw kas nog in goede staat was, is elk onderdeel geld waard. Daarom gaan we oordeelkundig om met zelfs de kleinste onderdelen. Alle onderdelen worden vervolgens schoongemaakt en geschikt gemaakt voor hergebruik. Daardoor is het merendeel van de kasonderdelen weer geschikt voor hergebruik!

“Zelfs de kleinste onderdelen verdienen bij ons de grootste zorg.”

Bij ons kunt u er van verzekerd zijn dat we de klus op een professionele, veilige en efficiënte wijze uitvoeren waardoor u de demontage van uw kas met een gerust hart aan ons over kunt laten.

Overigens slopen wij niet alleen in heel Nederland. Ook in het buitenland staan we u graag met raad en daad terzijde!