Mogen wij uw nieuwe website bouwen?

0
1306

Wie zoekt er vandaag de dag niet zijn of haar informatie op het internet? Zowel privé als zakelijk oriënteert uw klant zich online. Een goed vindbare website is daarom essentieel om uw product of dienst onder de aandacht te brengen en te houden. Steenstra Media begrijpt dat als geen ander. Daarom ontwikkelen en bouwen wij niet alleen een goed vindbare website, wij zorgen ook voor een perfecte support en volwaardig webbeheer. Zo bereiken we een maximaal aantal bezoekers.

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Wilt u een website laten maken? Steenstra Media zorgt in overleg met u voor een website die er visueel aantrekkelijk uitziet en past bij hetgeen u wilt uitstralen. Inclusief een heldere navigatie waardoor uw bezoekers snel en makkelijk kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Heldere, zoekmachinevriendelijke teksten maken uw website compleet met een maximale conversie als resultaat.

“Steenstra Media ontwerpt, bouwt en beheert uw site voor maximale conversie!”

Steenstra Media gaat echter verder. Wij realiseren ons dat een website onderhouden veel tijd vergt. Onze SEO-experts nemen u het werk graag uit handen. Alle aanpassingen, nieuwsberichten en andere items die geplaatst dienen te worden, pakken wij bijvoorbeeld binnen 48 uur op zodat uw website altijd up-to-date is. Daarnaast verzorgen wij zoekmachine optimalisatie (SEO). Hierdoor wordt én uw website goed onderhouden én zorgen wij ervoor dat u meer bezoekers naar uw website krijgt. Steenstra Media is een betrouwbaar internetbureau die uw website met de grootste zorg omringt. Wij bouwen & beheren succesvolle websites, webshops & online marketingcampagnes. Maak kennis met ons en ervaar dat onze aanpak uw succes verder kan uitbouwen.