Flexibele werkplekken die echt flexibel zijn!

0
576

I.M.E heeft met ruim 30 jaar ervaring in kantoorinrichting en magazijninrichting een prominente rol in deze branche. We hebben een uitgebreid productengamma waaronder kantoorartikelen en archief/magazijninrichting. Wij bieden u de beste kwaliteit. Tevens krijgt u op alle producten 5 jaar garantie. In ons bedrijf hebben we interne specialisten op het gebied van huisvesting, inrichtingsconcepten, ARBO regel- en wetgeving, werkplek- en zitinstructies. In het algemeen genomen is kantoorinnovatie op het gebied van inrichting een vaag begrip. Wij hanteren als visie dat veranderen (kantoorinnovatie) als algemene trend wordt gezien en niet wordt gedragen door het fundament “visie”en “beleid”. We vinden dan ook dat werkplekken pas flexibel zijn als er aan bepaalde werkplekken in bepaalde werkruimten meerdere activiteiten plaats kunnen vinden (concentratiewerk, overleg e.d.).

“I.M.E heeft met ruim 30 jaar ervaring in kantoorinrichting en magazijninrichting een prominente rol in deze branche.”

Flexibele gebouwen zijn volgens onze visie gebouwen waarvan de inrichtingsmogelijkheden flexibel zijn. Het gedrag van mensen en de vorm van werkprocessen zijn in onze ogen flexibel. Daarbij moet in ogenschouw genomen worden dat het veranderen van mensen geleidelijk dient te gebeuren en met redenen onderbouwd dient te worden.

De beste kwaliteit vindt u bij i.m.e!

Bij “nieuwe manieren van werken” kan onderhandeld worden binnen de kaders van het beleid. I.M.E biedt klantgerichte inrichtingsconcepten. Ervaar het zelf!