Een bureaustoel van topkwaliteit? IME heeft ‘m voor u!

0
876

Een goed zittende bureaustoel kan voor u en uw medewerkers op een werkdag echt het verschil maken. IME-Eindhoven en IME-Someren zijn trotse dealer van het merk Viasit. Bent u specifiek opzoek naar een bepaald product en staat deze er niet tussen? Neem dan contact op met het verkoopteam van IME. We kunnen u zeker helpen aan de ideale bureaustoel!

Viasit bureaustoelen biedt IME Kantoor-, magazijn- & winkelinrichting aan in diverse soorten en maten. Zoals de Impulse Draaistoel. Een goed ontwerp behoeft een sterke artistieke inspiratie. Samen met het ontwikkelteam van Viasit heeft de ontwerper op basis van een perfect doordacht modulair principe een productfamilie met een krachtig, markant design gecreëerd.

De complete productfamilie van de collectie Impulse is gebaseerd op een modulair concept voor de individuele configuratie van uw draaistoel. Verschuifbare zitting, automatische zittingshoekverstelling en onderrugsteun vormen samen met het aluminium voetkruis, de neksteun en de verschillende armleuningen een groot aantal opties waaruit u uw Impulse kunt samenstellen.

Of u nu voor de comfortabele variant met zitkussens of de lichte variant met netrug kiest, de geperfectioneerde synchronisatietechnologie met geïntegreerde multifunctionaliteit is bij alle modellen hetzelfde.

“Alle topmerken op een rij in de webshop van IME Kantoor-, magazijn- & winkelinrichting”

I.M.E heeft met ruim 30 jaar ervaring in kantoorinrichting en magazijninrichting een prominente rol in deze branche. We hebben een uitgebreid productengamma waaronder kantoorartikelen en archief/magazijninrichting. Wij bieden u de beste kwaliteit. Tevens krijgt u op alle producten 5 jaar garantie. In onze webshop www.ime-kantoorinrichting.nl treft u ons complete assortiment aan. Neem gerust een kijkje, wij adviseren u graag!

DELEN
Vorig artikel24/7 open met uw eigen webshop