24/7 open met uw eigen webshop

0
773

Uw producten altijd in de spotlights zonder rekening te hoeven houden met openingstijden? Het kan met een webshop. Het is een eenvoudige manier om met een webshop uw omzet te verhogen. Naast het feit dat u 24/7 bereikbaar bent, hoeft u helemaal geen fysieke winkel meer te hebben om een webshop te starten. Webshop laten maken? Bij Steenstra Media helpen we u graag op weg om optimaal gebruik te maken van dit moderne verkoopkanaal.

Steenstra Media heeft zich gespecialiseerd in Magento Open Source en WordPress webshops. Een webshop beginnen met minder uitgebreid eCommerce pakket kan ook, hiervoor leent het Steenstra CMS of WordPress CMS zich uitstekend.

“Steenstra Media heeft royale ervaring met het realiseren van webshops”

Verhoog uw omzet door een webshop op de juiste manier in te zetten. U bent niet meer gebonden aan de openingstijden van uw winkel of bedrijf. Ons team van specialisten ontwerpt een webshop die exact aansluit bij uw bedrijfsidentiteit. Vervolgens bouwen wij de webshop conform uw wensen. Maar bij Steentra Media houdt het niet op bij de oplevering. Ook daarna kunnen we u helpen en ondersteunen bij het be- en onderhoud van uw webshop. Zo blijft uw webshop letterlijk en figuurlijk in the picture!

U zoekt een partner om een Magento-of WordPress webshop te laten maken? Neem contact op met Steenstra Media en kijk op onze website voor de mogelijkheden. Uw partner voor online business.